Website

Online aanwezigheid
Toegankelijkheid en efficiëntie
Marketingmogelijkheden
Betrouwbaarheid
Klantenservice

Online aanwezigheid

Een website biedt een online aanwezigheid voor jouw bedrijf of organisatie, waardoor het gemakkelijker wordt om nieuwe klanten te bereiken en de zichtbaarheid van jouw merk te vergroten.

Toegankelijkheid

Een website is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor klanten en potentiële klanten, waardoor je jouw producten en diensten altijd kunt presenteren en verkopen.

Betrouwbaarheid

Een professioneel ontworpen en goed onderhouden website straalt betrouwbaarheid en geloofwaardigheid uit, wat klanten kan overtuigen om zaken met jou te doen.

Marketingmogelijkheden

Een website biedt diverse marketingmogelijkheden, zoals zoekmachineoptimalisatie, sociale media-integratie en e-mailmarketing, waarmee je jouw bereik kunt vergroten en jouw merk kunt promoten.

Efficiëntie

Een website maakt het gemakkelijker om informatie over jouw bedrijf, producten en diensten te delen met klanten en potentiële klanten, waardoor je tijd en moeite bespaart op traditionele marketing- en communicatiemethoden.

Klantenservice

Een website biedt de mogelijkheid om klantenservice te bieden, zoals het beantwoorden van vragen via een contactformulier of het bieden van live chat-ondersteuning, waardoor klanten sneller en efficiënter kunnen worden geholpen.

Maatwerk webdesign-oplossingen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een professionele en unieke website om uw bedrijf of organisatie te presenteren? Zoek dan niet verder! Elixer Media biedt op maat gemaakte webdesign-oplossingen die uw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Unieke en functionele websites, zonder de kosten van een ontwerper

Onze websites zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en gemakkelijk te gebruiken voor zowel u als uw klanten. Wij maken de websites gewoon zelf, zonder tussenkomst van een ontwerper, waardoor we de kosten laag kunnen houden.

Ongeëvenaarde klantenservice en continue ondersteuning

Onze klantenservice is ongeëvenaard en we bieden continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is. Met Elixer Media heeft u niet alleen een website, maar een online aanwezigheid die klanten aantrekt en behoudt. Neem contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen doen!

Website
€5000,- / Eenmalig.
  • SEO geoptimaliseerd
  • Responsive design
  • Gebruiksvriendelijk CMS
  • Logo (optioneel)

Stuur mij vrijblijvend een offerte

Wilt u ook een professionele website voor een laag bedrag per maand? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast.

We begrijpen namelijk wel dat u ook eerst even wilt nadenken alvorens u een website aanschaft. We snappen ook dat u graag bij verschillende aanbieders wilt vergelijken.

Afgelopen maand vroegen 122 (startende) ondernemers bij ons een vrijblijvende offerte aan!
Overige diensten