Over ons

Ooit begonnen als jonge tijgers, of ja tijger vissen (Tigerfish) is nu gevormd tot een belangrijke kern voor vele ondernemers. Waar je vroeger veel geld moest betalen voor een mooie en goede website, betaal je door nieuwe technieken tegenwoordig een stuk minder, tevens is het bij Elixer Media ook makkelijk mogelijk om per maand te betalen. Wij doen hierin geen BKR toetsing of BKR registratie, wij hebben vertrouwen in onze klanten.

Wie zijn jullie dan?

Elixer Media (voorheen Tigerfish en SEO Scale) is opgericht door een team professionals met jaren ervaring in het creëren van websites en webshops. Wij zagen de vraag naar makkelijk beheersbare, kwalitatieve websites stijgen; tegenwoordig komt u er als bedrijf niet mee weg om geen website te hebben.

Zelfs de oudere, kleine bedrijven zien potentie in een goede aanwezigheid op het web, zeker door tegenslagen van de huidige pandemie, mensen willen nu gevonden worden op het web, om werken makkelijker te maken en aankopen veiliger en sneller thuis te krijgen.

Wat doen jullie precies?

Wij bouwen websites en webshops voor iedereen, we vragen een eerlijke prijs zodat iedereen kan mee profiteren om zich te profileren op het web.

Ons diensten pakket is heel simpel en onze werkwijze zeker uniek. Door de technieken die wij gebruiken kunnen wij het gehele voortraject van "webdesign" overslaan, wij beginnen de bouw namelijk meteen, daardoor kan uw website al binnen 14 dagen op het web aanwezig zijn.
Tijdens de bouw zelf kunnen wij door onze unieke werkwijze heel snel schakelen en aanpassen, dus uw webdesign staat pas vast als u tevreden bent, dit stemmen wij samen met u af.

Voor wie werken jullie zoal?

In principe voor alle bedrijven (en soms particulieren) die ons benaderen, van timmerbedrijven tot bed & breakfasts en van verenigingen tot reisbureaus. Check anders onze portfolio eens.

Zijn jullie nu duur of goedkoop?

Wij vinden dat we iedereen een eerlijke prijs moeten kunnen bieden, daarom krijgt iedereen bij ons al een unieke website voor 50,- per maand of 9,- per maand als u enkel een informatieve "One Page" website nodig hebt. Een goede website kost tegenwoordig honderden tot duizenden euro's (het ligt er maar net aan welk bedrijf of wat voor verhaal het bedrijf heeft), wij wilden hier een rechte lijn in trekken en hebben ons aanbod aangepast op de huidige markt, wij bouwen een website inclusief service, met alleen ons als aanspreek punt en u profiteert daar van, een belletje of mailtje en wij regelen het.

Daarnaast hebben wij diverse werkzaamheden volledig kunnen automatiseren zodat we daar geen personeelskosten aan hebben en we dus een lager bedrag aan u kunnen bieden.

Waar zitten jullie gevestigd?

Ons hoofd kwartier is gevestigd in Oss bij Bizztopia, wilt u een afspraak met ons, dan kunt u daar met ons een kop koffie komen drinken. Uiteraard met de benodigde maatregelen tegen Corona.

Website per maand

Per maand betalen voor een website?
Dat is bij ons mogelijk voor een vast bedrag van 50,- per maand (in een keer betalen kan ook)
LEES MEER

Webshop per maand

Heeft u na een website ook een webshop nodig?
Geen probleem, wij integreren de webshop in uw website.
Deze kunt u ook per maand betalen.
LEES MEER

Website onderhoud

Wilt u meer dan enkel hosting? Voor een vast bedrag per maand nemen wij ook het volledige onderhoud van uw website over.
LEES MEER

Elixer Media

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Oss bij Bizztopia.

Bezoekadres:
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
* Koffie drinken? Maak dan even een afspraak

CONTACT

U kunt op verschillende manier met ons in contact komen.

085 130 5941 (WhatsApp)

085 130 5941

info@elixermedia.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram