Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze dienst "Website per maand"? Kijk dan hieronder of uw vraag er bij zit. Is dit niet zo? Dan kunt u ons bereiken op info@elixermedia.nl of 085 130 5941.

Waarom zou ik voor Elixer Media kiezen?

Elixer Media is een nieuw concept dat websites die normaal gesproken een paar duizend euro kosten aanbied voor een paar tientjes per maand. Er zijn ook gratis en andere alternatieven vergelijkbaar met Elixer Media maar u zult zien dat die niet dezelfde kwaliteit bieden.

Elixer Media is opgezet door ervaren web-bouwers, vormgevers en marketeers. Dit garandeert een kwaliteit die andere partijen niet hebben, zo kunnen wij al uw wensen realiseren en overal advies over geven.

Ons doel is om u als klant "volledig" te ontzorgen.

Zit ik vast aan een contract?

Dat ligt eraan waar u voor kiest, we zetten het op een rijtje:

One Page Website
U kunt per maand opzeggen.

Website per maand / Webshop per maand
U gaat een contract aan van 2-jaar. Na die periode kunt u per maand opzeggen, de website afkopen* of door laten lopen. Als u 48 maanden klant bent geweest wordt de website uw eigendom. Uw website gaat in deze periode ook gewoon met de tijd me, u kunt namelijk ook zelf maandelijks aanpassingen door ons laten doen.
* De maanden die u al heeft betaald worden in mindering gebracht

Website onderhoud
U kunt per maand opzeggen.

Kan ik elk moment opzeggen?

Bij het Website per maand en Webshop per maand krijgt u een contract van 2-jaar. Na die periode kunt u per maand opzeggen, de website afkopen* of door laten lopen. Als u 48 maanden klant bent geweest wordt de website uw eigendom. Uw website gaat in deze periode ook gewoon met de tijd me, u kunt namelijk ook zelf maandelijks aanpassingen door ons laten doen.
* De maanden die u al heeft betaald worden in mindering gebracht

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via iDeal, Bancontact, overschrijving of automatische incasso.

Hoeveel dataverkeer en opslagruimte kan ik gebruiken?

Zoveel als dat u nodig hebt. Wij gebruiken een fair-use-policy; dat betekend dat we geen limieten stellen aan data- en opslagruimte zolang het eerlijk gebruikt wordt. U hoeft niet bang te zijn dit limiet zomaar te overschrijden, en mocht het wel uit de hand lopen nemen wij contact met u op om tot een passende oplossing te komen. Dit gebeurt echter zelden.

Ik ben mijn login gegevens kwijt, wat nu?

Geen paniek, bij het inlogscherm van uw website kun u een nieuw wachtwoord opvragen. Er wordt dan een nieuw wachtwoord gegenereerd en naar u toe gemaild. Komt deze mail niet aan of heeft u geen toegang tot uw mailbox? Dan kunt u contact met ons opnemen en resetten we handmatig uw wachtwoord.

Ik heb nog geen domeinnaam

U kunt bij het afsluiten van een "website per maand" pakket gratis een domeinnaam krijgen, check altijd even op onze domeinnamen pagina of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Een .NL domeinnaam krijgt u altijd gratis binnen dit pakket.

Als uw gekozen domeinnaam al bezet is door iemand anders, zult u helaas creatiever moeten zijn en iets nieuws verzinnen.

U kunt ook extra domeinnamen bestellen, deze kosten per jaar ziet u terug op onze domeinnamen pagina.

Ik heb al een domeinnaam

Dat is geen probleem, u kunt ervoor kiezen om het domein naar Elixer Media te verhuizen. Om het nog mooier te maken is uw (eerste) .NL domein bij Elixer Media gratis!
Om dit te doen heeft u een autohorisatiecode nodig. Deze authorisatiecode kunt u opvragen bij de partij waar u het domeinnaam hebt afgesloten. U geeft aan ons door welk domeinnaam naar ons moet worden overgezet samen met de authorisatiecode, wij verhuizen dan automatisch uw domeinnaam

Denk eraan dat u het domein bij de andere partij opzegt zodat u geen dubbele facturen krijgt!

Wilt u het domein liever niet verhuizen, dan dient u het domeinnaam naar onze servers te verwijzen.

Zodra u ervoor kiest het domeinnaam niet te verhuizen, kunnen wij ook geen ondersteuning bieden op uw domeinnaam (uiteraard wel op de rest van uw website).

Ik verhuis mijn website naar Elixer Media, behoud ik mijn mailadressen?

U krijgt van ons standaard een mail adres naar keuze, wilt u meerdere mailadressen dan is dat mogelijk.

Helaas kunnen we er niet voor zorgen dat al uw bestaande mails behouden worden. U zou dit zelf kunnen regelen door bijvoorbeeld zelf een export te maken van uw mails en deze later opnieuw te importeren. Hier bieden wij geen ondersteuning voor omdat het afhankelijk is van uw mail-programma.

Is het makkelijk om mijn website te beheren?

Onze ervaring is dat meer mensen moeite hebben met het klokje op de dvd-speler instellen dan het beheren van hun website binnen ons systeem; het beheer van uw website is zo opgebouwd dat het zichzelf wijst. Ook krijgt u van ons een online handleiding die u altijd kunt raadplegen, mocht u er dan nog niet uitkomen kunt u altijd een mailtje sturen (info@elixermedia.nl) of bellen naar 085 130 5941.

Is mijn website altijd online?

Wij garanderen net als elke andere partij een up-time van 99%. Dit betekend dat het bijna onmogelijk is dat uw website offline geraakt door bijvoorbeeld overbelasting of fouten op de server. Alle Elixer Media websites staan op kwalitatieve servers die kwalitatieve back-ups hebben.

Helaas kunnen we geen 100% garantie bieden; op het onwaarschijnlijke moment dat overal in Nederland het stroom uitvalt zullen ook al onze servers offline gaan. Maar we gaan er voor het gemak maar van uit dat zoiets niet snel gebeurd.

Is mijn website zoekmachine vriendelijk?

“SEO” staat voor Search Engine Optimisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit zijn technieken in de code en de opbouw van uw website die zorgen dat zoekmachines zoals Google uw site beter kunnen indexeren, en dat uw website dus ook sneller vindbaar is. Deze SEO zit standaard in al onze websites.

Kan ik meerdere domeinnamen toevoegen?

Het is mogelijk om meerdere domeinnamen naar een website te wijzen. Het eerste .NL domein bij Elixer Media is gratis, voor meerdere .NL domeinen en domeinen met een andere extensie (zoals .COM, .NET, .ORG, .EU) kijkt u op onze domeinnamen pagina.

Kunnen jullie een uniek webdesign voor mij maken?

Natuurlijk! Wij bepalen samen met u hoe de website of webshop eruit moet gaan zien, daarna starten we direct de bouw. Wij hebben op deze manier ook geen dure webdesigner in dienst, zodat we de kosten voor een website laag kunnen houden.

Moet ik extra betalen voor aanpassingen?

Websites bij Elixer Media zijn zo gemaakt dat u de website naar wens kunt aanpassen. U kunt zelf kiezen welke pagina's u aanmaakt, welke inhoud u toevoegt, welke afbeeldingen en kleuren uw gebruikt enzovoorts.

Indien u een functionaliteit wilt die niet standaard in uw website zit kunt u contact opnemen.

Wilt u design aanpassingen, neem dan contact op met ons, dan bespreken wij dit met u, u heeft altijd 2 uur per maand binnen uw contract voor dit soort aanpassingen.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden van Elixer Media vind u hier.

Wat gebeurt er met mijn website als ik het abonnement opzeg?

Mocht u naar 2 jaar de website op willen zeggen, dan kan dit, dit kan iedere maand. Omdat u op dat moment eigenaar bent van de website zullen wij een export maken van de gehele website zodat u deze elders kunt gaan hosten. Mocht het nodig zijn krijgt u toegang tot FTP en MySQL.

Zijn er opstartkosten?

Helemaal geen, fijn hè?

Zijn er statistieken beschikbaar van mijn website?

Wij maken gebruik van Google Analytics, wij kunnen uw Google Account (Gmail) hieraan koppelen zodat u zelf deze statistieken kunt inzien.

Elixer Media

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Rosmalen.

Bezoekadres:
Vlondertuinen 11
5247 MX Rosmalen
* Koffie drinken? Maak dan even een afspraak

CONTACT

U kunt op verschillende manier met ons in contact komen.

info@elixermedia.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram