26 maart 2015

Responsive website? Het wordt nu echt tijd!

voorbeeld-responsive-webdesignDe laatste maand heeft Google een update in hun algoritme aangekondigd voordat deze doorgevoerd is. Vanaf 21 april worden responsive websites verder meegenomen in de ranking van je website, dit zal een grote impact gaan krijgen.

De laatste tijd krijgen we ook aardig wat mails van Google Webmaster Tools dat er website bij zitten die nog niet mobiel vriendelijk zijn. Daarnaast wordt aangegeven dat dit opgelost dient te worden. Google doet dit uiteraard expres aangezien ze graag zien dat uw website op elk apparaat er goed uit ziet.

De impact van deze update zal groot zijn

Heeft u nog geen actie ondernomen? Doe dit dan voor 21 april. Google heeft in hun eigen blogpost al aangegeven dat dit een grote impact zal gaan hebben op de zoekresultaten.
Deze update zal een nog grotere impact hebben dan dat de Panda of Penguin update in het algoritme van Google hadden.

Maak je website responsive!

We hopen dat je de ernst inziet van deze update als je website nog niet responsive is, het kan mogelijk zijn dat je door het niet hebben van een responsive website zakt in de organische zoekresultaten.
U kunt zelf testen of uw website mobiel vriendelijk via deze link: mobile-friendly test.

Website responsive laten maken door SEO Scale?

Wij kunnen het responsive maken van uw website ook uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw website op elk apparaat goed wordt weergegeven en dat Google uw website goedkeurt als mobiel vriendelijk.

Elixer Media

Ons hoofdkwartier is gevestigd in Oss bij Bizztopia.

Bezoekadres:
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
* Koffie drinken? Maak dan even een afspraak

CONTACT

U kunt op verschillende manier met ons in contact komen.

085 130 5941 (WhatsApp)

085 130 5941

info@elixermedia.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram